Idéutvikling og kurs i prosjektbeskrivelse Mausund

Mausundvær er et aktivt fiskevær  i øyrekka Halten-Sula. Her har viljen til å utvikle nye arbeidsplasser og tiltak som kan snu fraflytting, satt i gang mange spennende tankeprosesser i en kreativ befolkning.

Plakat Mausen feb 2015 bMitt frivillige bidrag i lokalmiljøet startet med gjennomføring av ståstedsanalyse (SWOT)i samarbeid med Utihavet-festivalen oktober 2014. November 2014 gjennomførte jeg kurs i ideùtvikling og prosjektbeskrivelse. Etterspørselen etter lignende kurs for flere foretak og prosjekter i Øyrekka, gjorde at jeg arrangerte gratisseminar med fokus på prosjektutvikling og markedsføring 14.februar 2015. På seminaret gjennomgikk jeg prosjektbeskrivelse og tips om hvor og hvordan søke støtte/midler til prosjekt. I tillegg bidro Rune Korshavn (it-grunder) med historie om motivasjon, Nils Heldal (tidligere radiosjef i NRK, mediasjef i RBK, i dag sjef for Pstereofestivalen i Trondheim) snakket om markedsføring og omdømmebygging, mens Mali Finborud Nøren (dokumentarfilmregissør) delte erfaringer fra sine mange filmprosjekt og ulike stadier i kreative prosesser.

http://www.froya.no/nyheter/yfolket_tar_grep_om_framtiden/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>