«Gi meg en sjanse til å skinne» lagt frem for styret i Utdanningsforbundet

Minefri-vei-web

Den fineste takken jeg har fått!

Å få muligheten til å fremsnakke SFO i Trondheim kommune er alltid stas. Men jeg må innrømme at å engasjere styret i Utdanningsforbundet i temaet hvorfor alle barn er avhengig av at voksne gir frileken plass og tid i barnas skoleliv, ga meg et løft en helt vanlig torsdag. Jeg møtte et fulltallig styre, som lot seg rive med og reflektere over hvilke verdier vi ønsker skal prege kvaliteten i SFO og skole.  Lærere og representantene fra SFO og barnehage jublet over Trondheims fokus på å gi alle barn rom for lek på barnas premisser, godt støttet av relasjonskloke voksne som støtter og hjelper alle barn inn i lekens fantastiske verden. Lek gir barna unike muligheter til å øve sin relasjonskompetanse, utvikle sin kreativitet og øve alle barns geninivå av divergent tenkning, takle motgang, føle mestring, oppleve fellesskap, øve på konflikthåndtering, å gi og å ta, være en venn og å få være et barn med mye mer.

Som takk fikk jeg 10 meter mineryddet skolevei,- den fineste takken jeg har fått!

Under her finner du linken til kvalitetsmeldingen:

 Kvalitetsmelding for SFO «Gi meg en sjanse til å skinne».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>