Hvorfor Kvitblink?

Kvitblinken er et kjent sjømerke for alle sjøfarere fra seilskutetiden. Merket ble malt på blankskurte berg for å vise trygge fortøyningsbolter når været utfordret. Utviklingsprosesser handler om å forankre ideer, sikre fremdrift og å stake ut en ny kurs. 

Jeg er tilsatt som fagleder ved Ila barneskole i Trondheim og som prosjektleder for Kvalitetsutvikling i SFO Trondheim kommune. Som prosessleder har jeg siden 2002 hatt spesielt god nytte av prosjektlederutdannelsen På unges vilkår 02-05 (basert på Kaospilotutdannelsen og Urkraft). Verktøy derfra er noe jeg har hatt muligheten til å jobbe med i mange ulike sammenhenger. For eksempel gjennom foredrag, ved implementering av verdier og visjon, ståstedsanalyse, endringsarbeid, ide’utvikling med flere hundre barn/unge/voksne. Jeg har erfaring fra arbeid i ulike kommuner og enheter, frivillige lag/ organisasjoner og næringsliv.

Siden 1990 har jeg som frivillig bidratt som arrangør av ulike kulturarrangement i Trondheim. TMV-festivalen, Tusenårs jubileet, og ikke minst Spunk og boblemokk festivalen som jeg ledet 1998-2007. Den var en flerkulturell festival, arrangert av og for barn i Trondheim med omegn. Festivalen var den største barnearrangerte festivalen i norden, med ca. 4000 publikummere og 80 arrangørbarn siste 5 år. Barn og unges medvirkning var hovedfokus i arbeidet med en festival som skulle gi barn og unge et bredt kulturtilbud. Vi samarbeidet tett med profesjonelle aktører, frivillige lag og ulike organisasjoner.

På denne bloggen vil du finne beskrivelser av noen av de prosjektene jeg gjør gjennom jobben min i Trondheim kommune eller som frivillig, enten som foredragsholder eller prosessutvikler.

Ingunn Elder

Ingunn profilbilde

 

6 kommentarer om “Hvorfor Kvitblink?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>